(S)kiep warm, (S)kiep cool
Welke voordelen zijn er aan slowcooken met Skiep?
Naast het ecologische aspect van herbruikte materialen, lokale productie, het stoven zonder verder energieverbruik èn het gemak van slowcooken met Skiep zijn er nog een aantal voordelen:

Tijdswinst

Energie besparing

Me - Time

Langzaam het lekkerst!

Outdoor
Koel houden, (S)kiep cool
- Op het strand konden we de hele dag nog heerlijk koude drankjes uit de zak ‘toveren’
- Bij een picknick was ons flesje wijn na een paar uur wandelen nog steeds koel – ookal stond de Skiep in warme auto!
- je lunch meenemen is eenvoudig: geen koelkast nodig
- Festivalganger? Stop de zak vol lekkers, goedkoper en veiliger kan niet
- Bevroren producten vervoeren? reken maar dat alles urenlang bevroren blijft!
- Vis je graag? Met jouw frisse hapjes en drankjes in de Skiep kan je urenlang blijven vissen.
- Ben je lang onderweg met de mobilhome? Ideaal als extra koeling naast je koelkast.

Garen en besparen! Van vroeger naar nu.
Skiep is de moderne en praktische versie van de ouderwetse ‘Hooikist’. Toen zette men een gerecht in een houten kist met hooi om zo energie te besparen. https://www.allardpierson.nl/blog/crisiskoken-de-hooikist
Skiep werkt volgens hetzelfde principe maar dan met schapenwol. De wol zorgt voor urenlange isolatie en zo stoof je je gerechten langzaam gaar.