Skip to main content

Over mij

Ik ben Alice Verhagen. Naast trotse Founding mother van Skiep ook moeder van 3 dochters en 1 kleindochter Mila. De natuur, beestjes, bloemetjes en bijtjes interesseren me al van kleins af aan. Geef mij maar een bos, een bloemenweide, velden, strand, water, bossen, mooie vergezichten in de bergen of laat me heerlijk in mijn moestuin klussen. Heerlijk om buiten te zijn en te genieten van al die mooie dingen om ons heen. Het werkt als mijn reset- knop.

Skiep is ontstaan vanuit een vraag van de plaatselijke herder, Marc Grimmon. Hij had een schuur vol met wol liggen. En hij wist niet wat hij ermee moest doen. Vanaf toen is het Skiep- verhaal van start gegaan. Ik ben iemand die veel afwisseling nodig heeft. Nu dat heb ik bij Skiep zeker gevonden. Naast het maken en afwerken van de zakken, sta ik in voor de logistiek, de inkoop en de marketing. Natuurlijk sta ik ook regelmatig op boerenmarktjes in heel België en binnenkort ook in Nederland. Mijn fantastische dochters helpen me hier ook veel mee, samen met een paar onschatbare vrienden, die me steeds met raad en daad bijstaan! Natuurlijk heb ik ook een fijne samenwerking opgebouwd met een aantal betrouwbare leveranciers, waarvan Lidwina de eerste was

Dit ‘circulaire’ verhaal is nog lang niet af. Duurzaam ondernemen en upcycling van de wol en de stoffen: zalig om te doen! Mijn motto in dit alles is de uitspraak van Pipi Langkous ‘ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik dat kan’.